Vadelmajuustokakku
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Tuorejuusto maustamaton300 g
- Tomusokeri25 g
- Valkosuklaa150 g
- Vispikerma300 g
- Digestivekeksi300 g
- Hienonnettua suklaata
- Tuoreita vadelmia koristeeksi
Työvaiheet
1. Vatkaa tuorejuusto mustaherukkasoseen ja tomusokerin kanssa .
2. Sulata valkosuklaa
3. Vispaa kerma kevyesti ja yhdistä valkosuklaan kanssa.
4. Sekoita vadelmapyree kermasoseseokseen.
5. Murskaa Digestivekeksit ja lisää ne mustaherukkaseoksen päälle. Annostele keksimurujen päälle vadelmapyree kermaseos.
6. Lisää päälle hienonnettua suklaata ja koristele tuoreilla vadelmilla.
Vinkki!
Tarjoa juustokakkua pienistä laseista, saat näyttävän ja herkullisen annoksen!