Toptaste Oy järjestää 28.9.2021 hotelli- ja ravintola-alan TopFairs-ammattitapahtuman virtuaalisena. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Jyrki Sukula, joka pohtii tapahtumassa ravintola-alan tulevaisuutta ja maailman trendejä. Tapahtuma on suunnattu HoReCa-alan päättäjille, kuten yrittäjille, keittiömestareille, ravintolapäälliköille, hovimestareille tai muille yrityksen johdossa toimiville henkilöille.
Findus on myös mukana syksyn uudessa ammattilaistapahtumassa. Osastollamme vieraillessa pääset tutustumaan mm. Green Cuisine kasvisuutuuksiimme, pääset mukaan kokkailemaan ja inspiroitumaan uusista mauista Stadin oman kokin Sami Garamin ja Finduksen avainasiakaspäällikkö Markku Hautalan kanssa sekä tutustumaan sertifioituun kalavalikoimaamme. Finduksen virtuaaliosastolla kokkaillaan päivän aikana kahdesti klo 11 sekä klo 13
Lisätietoa tapahtumasta voit kurkata täältä
Jos et ole vielä saanut kutsua tapahtumaan pyydä kirjautumislinkkiä yhteyshenkilöltämme Teija Syväluomalta
Findus on myös mukana syksyn uudessa ammattilaistapahtumassa. Osastollamme vieraillessa pääset tutustumaan mm. Green Cuisine kasvisuutuuksiimme, pääset mukaan kokkailemaan ja inspiroitumaan uusista mauista Stadin oman kokin Sami Garamin ja Finduksen avainasiakaspäällikkö Markku Hautalan kanssa sekä tutustumaan sertifioituun kalavalikoimaamme. Finduksen virtuaaliosastolla kokkaillaan päivän aikana kahdesti klo 11 sekä klo 13
Lisätietoa tapahtumasta voit kurkata täältä
Jos et ole vielä saanut kutsua tapahtumaan pyydä kirjautumislinkkiä yhteyshenkilöltämme Teija Syväluomalta