Lehtikaalipiirakka
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Voitaikinapohja, halkaisija n. 25cm280 g
- Voi30 g
- Sipuli50 g
- Valkosipuli5 g
- Kananmuna150 g
- Maito200 g
- Kerma100 g
- Juustoraaste60 g
- Saksanpähkinöitä60 g
- Suolaa ja pippuria
Työvaiheet
1. Freesaa silputtu sipuli ja valkosipuli pannulla. Lisää lehtikaali ja mausta suolalla sekä pippurilla.
2. Sekoita kanamunat, maito ja kerma keskenään, lisää lehtikaali-sipuliseos voitaikinan päälle ja lopuksi kananmunaseos.
3. Lisää lopuksi piirakan päälle hienonnetut saksanpähkinät ja juustoraaste.
4. Valmista uunissa 180°C n. 25- 30 min.
Vinkki!
Pähkinäallergia? Vaihda saksanpähkinät paahdettuihin kurpitsansiemeniin.