Lehtikaalipiirakka

Raaka-aineet

Lisää määrää

  • Voitaikinapohja, halkaisija n. 25cm
    280 g
  • Voi
    30 g
  • Sipuli
    50 g
  • Valkosipuli
    5 g
  • Kananmuna
    150 g
  • Maito
    200 g
  • Kerma
    100 g
  • Juustoraaste
    60 g
  • Saksanpähkinöitä
    60 g
  • Suolaa ja pippuria

Työvaiheet

  1. 1. Freesaa silputtu sipuli ja valkosipuli pannulla. Lisää lehtikaali ja mausta suolalla sekä pippurilla.

    2. Sekoita kanamunat, maito ja kerma keskenään, lisää lehtikaali-sipuliseos voitaikinan päälle ja  lopuksi kananmunaseos.

    3. Lisää lopuksi piirakan päälle hienonnetut saksanpähkinät ja juustoraaste.

    4. Valmista uunissa  180°C n. 25- 30 min.

    Vinkki!
    Pähkinäallergia? Vaihda saksanpähkinät paahdettuihin kurpitsansiemeniin.


Reseptiin liittyvät tuotteet