Steam buns -höyrysämpylät vegaanisilla paloilla ja BBQ-marinoiduilla kasviksilla

Raaka-aineet

Lisää määrää

  • Höyrysämpylä
    0,50 kg
  • <b>Täyte:</b>
  • Kurkku
    0,20 kg
  • Porkkana, kuorittu
    0,20 kg
  • Romainesalaatti
    0,30 kg
  • <b>Marinointiliemi:</b>
  • Limemehu
    0,10 kg
  • BBQ-kastike
    0,20 kg
  • Sriracha-kastike
    0,10 kg
  • Seesamiöljy
    0,20 kg
  • <b>Koristelu:</b>
  • Korianteri, tuore
    0,80 kg

Työvaiheet

  1. 1. Leikkaa kurkku, porkkana ja romainesalaatti ohuiksi suikaleiksi.
  2. 2. Yhdistä marinadin ainekset keskenään ja pyöräytä kasvissuikaleiden joukkoon.
  3. 3. Siirrä kasvikset tekeytymään kylmään.
  4. 4. Paista vegaaniset palat paistoparilalla tilkassa öljyä, keskilämmöllä.
  5. 5. Kuumenna höyrysämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. 6. Hienonna korianteri.
  7. 7. Täytä sämpylät: Kasaa sämpylöiden väliin vegaanisia paloja ja marinoituja kasvissuikaleita. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.